Greek Battlefield 1 Clan

Κανονισμός

ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Οποιοσδήποτε μπορεί να μπει ελεύθερα στο discord μας (πρόγραμμα επικοινωνίας) ως “HEAT community member”, να παίξει με άλλους τα αγαπημένα του παιχνίδια και να γράφει/διαβάζει τι γράφεται στα περισσότερα σχετικά text κανάλια, όπως νέα, κόλπα, ενδιαφέροντα βίντεο για τα παιχνίδια κτλ.

Αν σας αρέσει το κλίμα και θέλετε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κανάλια και να παίζετε σε πιθανά τουρνουά ως HEAT, θα πρέπει να γίνετε “HEAT member”, συμπληρώνοντας μια απλή αίτηση εγγραφής στην ιστοσελίδα μας και θα σας έρθει απάντηση σύντομα. Διαβάστε καλά τον κανονισμό της ομάδας πριν κάνετε την αίτηση σας - με την αίτηση σας αποδέχεστε ότι είναι γραμμένο σε αυτή την σελίδα.

Δεχόμαστε παίχτες άνω των 18 (ενίοτε γίνονται εξαιρέσεις για νεαρούς ικανούς παίχτες με ώριμη συμπεριφορά), με καλή γνώση της Ελληνικής γλώσσας, που παίζουν από Ευρώπη, και δεν επιτρέπουμε ψευδώνυμα προσβλητικής φύσης (ρατσιστικά/ομοφοβικά/αντιφεμινιστικά κτλ). Για ένα χρονικό διάστημα θα είστε στην ομάδα δοκιμαστικά, για να διαπιστωθεί εάν τηρούνται τα ελάχιστα κριτήρια μας (συμπεριφορά, παρουσία κτλ.). Με την αίτηση σας αποδέχεστε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φωτογραφικό/video υλικό από τυχόν events που ίσως λάβετε μέρος σαν μέλος μας (τουρνουά κτλ).

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Στα βασικά παιχνίδια που υποστηρίζει η ομάδα, πρέπει να παίζουν όλα τα HEAT members μεταξύ τους και να είναι online στο αντίστοιχο discord voice κανάλι, ενώ στα υπόλοιπα μπορούν ελεύθερα να παίζουν με όποιον θέλουν. Μέλη μας δεν πρέπει να είναι ταυτόχρονα μέλη σε άλλη gaming ομάδα στα ίδια παιχνίδια που υποστηρίζουμε, όμως εάν υπάρχει εύλογος λόγος ενημερώστε τους συντονιστές μας.

Στο discord γράφουμε στα Ελληνικά, και η συμπεριφορά σας θα πρέπει να είναι αυτή ενός ώριμου ενήλικα στο chat/voice και in-game. Δεν επιτρέπουμε προσβολές, ειρωνείες, υπέρμετρη αρνητικότητα, και αποφεύγονται θέματα πολιτικού/θρησκευτικού περιεχομένου λόγω φυσικής πόλωσης η οποία μπορεί να τα συνοδεύει. Αν μας ξεφύγουν και δύο κουβέντες εν βρασμό ψυχής, δεν χάλασε ο κόσμος αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνει συνήθεια γιατί έτσι θα μεταφέρουμε τα θλιβερά “πρότυπα” του χουλιγκανισμού μέσα σε ένα hobby που επιτρέπει υγιή εκτόνωση.

Απαγορεύονται κάθε είδους cheat. Μέλος της HEAT που πιάνεται να κάνει χρήση θα διώχνεται άμεσα από την ομάδα. Οποιαδήποτε καταγγελία για παίκτη μας θα ερευνάται εξονυχιστικά με την προϋπόθεση ότι συνοδεύεται από αποδείξεις.

Ενημερώστε μας άμεσα για τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίσετε (spam, τυχόν κακή συμπεριφορά από άλλους παίχτες/συντονιστή) στέλνοντας μήνυμα σε συντονιστές, την λίστα με τους οποίους θα βρείτε στα δεξιά του discord (Moderators).

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

Η ομάδα συντονίζεται από ανθρώπους που δίνουν το χρόνο τους και κάνουν την απαιτούμενη προσπάθεια ώστε τα πάντα στην ομάδα να κυλούν ομαλά μέσα σε ένα ασφαλές και οργανωμένο περιβάλλον. Όλοι οι συντονιστές είναι ίσοι, μόνο σε περίπτωση ισοψηφίας ο αρχηγός της ομάδας έχει την ευθύνη να ψηφίσει και 2η φορά για να λυθεί το αδιέξοδο, και μέλη οφείλουν να σέβονται αποφάσεις της ομάδας συντονιστών.

More in this category: « About HEAT