Greek Battlefield V Division 2 Clan

Info

Info (2)

ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Οποιοσδήποτε μπορεί να μπει ελεύθερα στο discord μας (πρόγραμμα επικοινωνίας) ως “HEAT community member”, να παίξει με άλλους τα αγαπημένα του παιχνίδια και να γράφει/διαβάζει τι γράφεται στα περισσότερα σχετικά text κανάλια, όπως νέα, κόλπα, ενδιαφέροντα βίντεο για τα παιχνίδια κτλ.

Αν σας αρέσει το κλίμα και θέλετε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κανάλια και να παίζετε σε πιθανά τουρνουά ως HEAT, θα πρέπει να γίνετε “HEAT trial member” (μέλος υπό δοκιμή), συμπληρώνοντας μια απλή αίτηση εγγραφής στην ιστοσελίδα μας και θα σας έρθει απάντηση σύντομα. Διαβάστε καλά τον κανονισμό της ομάδας πριν κάνετε την αίτηση σας - με την αίτηση σας αποδέχεστε ότι είναι γραμμένο σε αυτή την σελίδα.

Ως δοκιμαστικό μέλος οφείλετε να είστε ενεργοί στο παιχνίδι για το οποίο κάνατε αίτηση. Αν μετά από κάποιο εύλογο διάστημα (τουλάχιστον 1 μήνα), παραμείνετε ενεργοί και η συμπεριφορά σας ταιριάζει με το κλίμα της ομάδας, θα γίνετε κανονικά μέλη. Αν πάλι δεν πληροίτε τις παραπάνω προϋποθέσεις συμπεριφοράς και παρουσίας, θα αποβληθείτε από την ομάδα. Τα παραπάνω ισχύουν και αφότου γίνεται κανονικό μέλος της ομάδας.

Δεχόμαστε παίχτες άνω των 18 (ενίοτε γίνονται εξαιρέσεις για νεαρούς ικανούς παίχτες με ώριμη συμπεριφορά), με καλή γνώση της Ελληνικής γλώσσας, που παίζουν από Ευρώπη, και δεν επιτρέπουμε ψευδώνυμα προσβλητικής φύσης (ρατσιστικά/ομοφοβικά/αντιφεμινιστικά κτλ). Με την αίτηση σας αποδέχεστε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φωτογραφικό/video υλικό από τυχόν events που ίσως λάβετε μέρος σαν μέλος μας (τουρνουά κτλ).

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Στα βασικά παιχνίδια που υποστηρίζει η ομάδα, πρέπει να παίζουν όλα τα HEAT members μεταξύ τους και να είναι online στο αντίστοιχο discord voice κανάλι, ενώ στα υπόλοιπα μπορούν ελεύθερα να παίζουν με όποιον θέλουν. Μέλη μας δεν πρέπει να είναι ταυτόχρονα μέλη σε άλλη gaming ομάδα στα ίδια παιχνίδια που υποστηρίζουμε, όμως εάν υπάρχει σημαντικός λόγος, ενημερώστε τους συντονιστές μας.

Στο discord γράφουμε στα Ελληνικά, και η συμπεριφορά σας θα πρέπει να είναι αυτή ενός ώριμου ενήλικα στο chat/voice και in-game. Δεν επιτρέπουμε προσβολές, ειρωνείες, υπέρμετρη αρνητικότητα, και αποφεύγονται θέματα πολιτικού/θρησκευτικού περιεχομένου λόγω φυσικής πόλωσης η οποία μπορεί να τα συνοδεύει. Αν μας ξεφύγουν και δύο κουβέντες εν βρασμό ψυχής, δεν χάλασε ο κόσμος αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνει συνήθεια γιατί έτσι θα μεταφέρουμε τα θλιβερά “πρότυπα” του χουλιγκανισμού μέσα σε ένα hobby που επιτρέπει υγιή εκτόνωση.

Απαγορεύονται κάθε είδους cheat. Μέλος της HEAT που πιάνεται να κάνει χρήση θα διώχνεται άμεσα από την ομάδα. Οποιαδήποτε καταγγελία για παίκτη μας θα ερευνάται εξονυχιστικά με την προϋπόθεση ότι συνοδεύεται από αποδείξεις.

Ενημερώστε μας άμεσα για τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίσετε (spam, τυχόν κακή συμπεριφορά από άλλους παίχτες/συντονιστή) στέλνοντας μήνυμα σε συντονιστές, την λίστα με τους οποίους θα βρείτε στα δεξιά του discord (Moderators).

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

Η ομάδα συντονίζεται από ανθρώπους που δίνουν το χρόνο τους και κάνουν την απαιτούμενη προσπάθεια ώστε τα πάντα στην ομάδα να κυλούν ομαλά μέσα σε ένα ασφαλές και οργανωμένο περιβάλλον. Όλοι οι συντονιστές είναι ίσοι, μόνο σε περίπτωση ισοψηφίας ο αρχηγός της ομάδας έχει την ευθύνη να ψηφίσει και 2η φορά για να λυθεί το αδιέξοδο. Τα μέλη οφείλουν να σέβονται τις αποφάσεις της ομάδας συντονιστών.

Η [ΗΕΑΤ] - Hellenic Elite Armed Team ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2005 σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί μια ομάδα που βασίζεται πάνω σε τρεις αρχές: Διασκέδαση, Νίκη, Ισότητα.

Το πρότυπο οργάνωσης είναι αυτό μιας ομάδας ανθρώπων που παίζουν μαζί για να διασκεδάσουν, και να διακριθούν στο gaming. Μπορείτε να παίζετε μαζί μας ως μέλη της ΗΕΑΤ κοινότητας, μπαίνοντας ελεύθερα στο discord μας, και ανάλογα με το πόσο ενεργοί είστε και αν υπάρχει συνεργία μεταξύ παιχτών δημιουργούμε squads που παίζουν πιο οργανωμένα και παίρνουν μέρος σε e-sport αγώνες . Πάντα θα προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, μα πάνω απ’ όλα να διασκεδάζουμε μέσα από τα παιχνίδια μας. Πιστεύουμε ότι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούμε να αποκομίσουμε μέσα από αυτήν εδώ την ομάδα είναι η φιλία η οποία έρχεται μέσα από έναν μικρό αριθμό ατόμων που συναναστρέφονται μεταξύ τους τόσο online όσο και offline!

Οι άνθρωποι που αποτελούν την κοινότητά μας έχουν πολυποίκιλα background, φοιτητές, στρατιωτικοί, γιατροί, δικηγόροι, ΙΤ specialists, απλοί καθημερινοί άνθρωποι, τους οποίους τους ενώνει η αγάπη για το hobby που λέγεται online gaming, και το αίσθημα της οικειότητας και φιλίας μεταξύ τους.

Αυτήν την στιγμή ασχολούμαστε με τα παρακάτω παιχνίδια:

  • Battlefield V (PC Version) εγγραφές ανοιχτές
  • Ring of Elysium (PC Version) εγγραφές ανοιχτές
  • The Division 2 (PC Version) εγγραφές ανοιχτές
  • Escape from Tarkov (PC Version) εγγραφές ανοιχτές

Ασχολούμαστε τόσο με το casual gaming, όσο και με online και offline πρωταθλήματα σε όλα τα games όποτε είναι δυνατόν.

Οι παίκτες μας τείνουν να έχουν πολύχρονη εμπειρία αλλά και πραγματική φιλία μεταξύ τους, και αυτά σε συνδυασμό με αξιόλογη προσπάθεια και οργάνωση φέρουν νίκες και διακρίσεις.

Achievements

Place Squad Date Competition
Rainbow Six Siege Feb 2016 ESL Europe Community Cup #8
Battlefield 4 Mar 2015 BF4 5on5 Domination Cup #1 Greece
Battlefield 4 Dec 2014 BNL Season 3 Division 2
Battlefield 3 Sep 2012 ESL Greece Superleague 2
Battlefield 3 Mar 2012 ESL Greece Superleague
Counter-Strike: Source Jan 2012 ESL Pro Series Season 7
Battlefield 3 Nov 2011 EA Challenge 3
Battlefield Bad Company 2 Jul 2011 ESL Greece Superleague II
Battlefield Bad Company 2 Feb 2011 ESL Greece Infantry Only Winter Cup
Battlefield Bad Company 2 Dec 2010 ESL Greece Superleague
Battlefield Bad Company 2 Nov 2010 EA Challenge
Call of Duty 4 Oct 2008 Gnet & HGL COD4 Tournament
Call of Duty 4 Mar 2008 Gnet & HGL CoD4 Tournament
Battlefield 2 Jan 2008 Gnet & HGL BF2 Tournament
Battlefield 2 Jan 2008 Gnet & HGL BF2 Tournament
Battlefield 2 Oct 2007 Gnet Redbull Tournament
Counter-Strike: Source Jul 2007 Battenet Tournament
Battlefield 2 Feb 2007 Gnet BF2 Tournament